Què és Dansem?

Troba'ns a Facebook!!

Dansem és un espectacle solidari engegat per un grup d'escoles de dansa de Girona i Salt:

Un projecte que busca trobar una simbiosi entre el que pot oferir la dansa i les necessitats dels menys afavorits, a través d'una ONG: Càritas de Girona i Salt.

Buscant un espai i un contexte on exposar treball i idees, les escoles s'han trobat amb la recerca d'aportacions altruistes de Càritas, i amb aquest esperit de col.laboració s'ha desenvolupat aquesta proposta: un espectacle de dansa variat, diferent, on s'uneixen grups d'edats diferents, d'estils diferents però amb un mateix esperit.

L'objectiu és recollir fons per a poder portar a terme els diferents projectes i serveis de Càritas a Girona i Salt, i al llarg de les edicions hem anat comptant amb les col.laboracions especials de Exòtika Danza Fusión, Kike integrant de Mayumanà, la Cía. Insomnia i aquest any el ballarí de Banghra/Bollywood Sat Atma Singh també ens ajuda. I per suposat les insitucions locals, que han cedit els espais del Teatre Municipal de Girona i el Teatre de Salt, i oferint la possibilitat que l'espectacle tingui dos passis per a què ningú es quedi amb ganes de veure'l!

Si teniu ganes de veure un espectacle de dansa molt especial, i a més col.laborar amb una causa solidaria, us esperem!! Serà el 28 de Gener del 2012 al Teatre de Salt i el 5 de Febrer al Teatre Municipal de Girona. Podreu adquirir les entrades a les escoles o a la mateixa sala 1h abans de l'espectacle.

T'ESPEREM!!!!

EDICIÓ 2012

Dissabte
28 de Gener
a les 21:00h
al Teatre de Salt (Salt)
Diumenge
5 de Febrer
a les 19:00h
al Teatre Municipal (Girona)De nou arriben els espectacles benèfics Dansem per Cáritas. Dues vetllades de dansa on els esforços conjunts de diverses escoles de dansa de Girona i Salt i Cáritas es dirigeixen a ajudar els més necessitats.

Les escoles que hi participen són: Cont-Class (Girona), Nou Espiral de Salt (Salt) Estudi Ghazal (Girona, Escola de Ball Avança (Girona), Dance Project (Taialà) i la Cía. Insomnia (Girona-Barcelona). Funky, Balls de Saló, Dansa Contemporània, Dansa Oriental, Ballet Clàssic, Hip Hop, Fusió ribal, Flamenc...tots els estils i les edats hi tenen cabuda.

A més a més, enguany es podrà gaudir de les danses de Banghra-Bollywood que ens vindran de la ma del nostre convidat especial, el ballarí Sat Atma Singh, de la companyia "Banghra-Hey"
, disciplina de la qual n'impartirà un taller introductori a Girona (més detalls ben aviat!)

El preu de l'entrada és de 8€ i properament s'informarà d'on es podran adquirir les entrades anticipades, i tots els guanys iran destinats al projectes socials d'aquesta ong.

També es poden aportar donacions a través de la "Fila Zero".
Càritas Girona : "La Caixa" 2100-8101-99-2200337011
Càritas Salt: "La Caixa"2100-0935-38-0100368744
O adreceu-vos a qualsevol dels punts d'informació de Cáritas a Girona o Salt
(<caritas@caritasgirona.ca
t> o <salt.cdgirona@caritas.es>)

Més informació a:

http://www.dansem.tk/ i a <galadansem@gmail.com>

Les Entrades

Les podeu adquirir les entrades a la taquilla 1 hora abans de la gala, però si us les voleu assegurar podreu trobar-ne:

A Girona:

-Papereria STEIN (Pompeu Fabra, 11

-Escola Cont-Class (Baldiri Reixach, 14)

-Escola de Ball Avança (Marquès de Caldes de Montbui, 102-104)

A Salt:

- Hotel d'Entitats  (Sant Dionís, 42)El preu  és de 8€,
(els menors de 5 anys tenen entrada gratuita).