Novetats

2012...i arribem a la nostra 3ª Edició!

Posted by caritas on October 15, 2011 at 5:10 AM

Benvolguts amics i amigues!


Ja tornem a arrencar el motor d'aquests espectàcles benèfics, molt contents de poder compartir amb tots vosaltres aquesta 3ª edició!!


Enguany tornarem a comptar amb les nostres escoles participants i amb convidats de renom, que oferint tallers i ballant a les gales, també s'impliquen en aquesta bona causa. Però aquesta edició també prepara sorpreses...


Poc a poc irem informant-vos de totes les novetats, així que mantingueu-vos informats tant a través d'aquesta pàgina com a través del nostre perfil de Facebook, i esperem veure'ns de nou d'aquí ben poquet!!

 

 

___________________________________________________________

Queridos amigos y amigas!

 

Volvemos a arrancar el motor de estos espectáculos benéficos, muy contentos de poder compartir con vosotros esta 3ª edición!!

 

Este año volveremos a contar con nuestras escuelas colaboradoras i con invitados de renombre, que ofreciendo talleres y bailando en las galas, también se implican en esta buena causa. Pero esta edición también prepara sorpresas...

 

Poco a poco iremos informandoos de todas las novedades, así que manteneros al día tanto a través de nuestra web como por nuestro perfil de Facebook, y esperamos vernos de nuevo en breve!!


Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments