Novetats

III Dansem per Càritas!

Posted by caritas on December 26, 2011 at 10:25 AM

 

Hola companys i companyes!!

 

De nou el Dansem per Càritas navega y serem a Salt i Girona un altre cop, el 28 de gener i el 5 de febrer respectivament.

 

Començarem per agraïr-vos la vostra implicació y col·laboració, perquè a més d'ajudar els menys afortunats, esteu fent que aquest festival es consolidi, i això ens ajuda a aconseguir cada any ofeir-vos un millor event.

 

Enguany ens sentim molt orgullosos de que l'Ajuntament de Girona s'hagi implicat encara més facilitan-nos les intal·lacions del Teatre Municipal de Girona. Una gran ocasió que esperem celebrar amb tots vosaltres i compartir uns moments de dansa i solidaritat molt specials per a tots. Això també significa que l'aforament serà molt més gran...i hem d'emplenar-lo!!! Així que us demanem que feu la major difusió possible de l'event per a que els esforços de l'equip que desinteressadament s'encarrega de l'organització del festival, també es vegin recompensats!

 

Per a l'espectacle de Salt comptarem, com sempre, amb les instal·lacions del Teatre de Salt, que des de la primera edició es va solidaritzar amb la causa i sempre esan predisposats a facilitar-nos una tasca que cada any creix, però que amb això, ens aporta més satisfaccions.

 

No oblidem que aquest és un event benèfic, i per tant, tots els guanys derivats del mateix s'entreguen a Càritas de Girona i Salt, que les gestionen per a que els seus projectes socials tinguin una petita empenta, que donat el difícil moment general, és més que necessari.

 

Passem a explicar-vos que, com a tallers paral·lels al festival, enguany el gran ballarí Sat Atma Singh, de la companyia de dansa Bhangra "Bhangra-Hey", ens introduïrà en aquest estil de ball ple de color i energia que ens arriba de la India.

 

El taller es durà a terme a l'Escola Cont-Class de Girona, el dissabte 4 de febrer, d'11h a 13h i de 16h a 18h. En aquest curs intensiu treballarem el ritme i la coordinació, durem a terme seqüències i petites coreografies de Giddha i Bhangra d'estil tradicional i modern, i finalitzarem el taller amb uns estiraments que ens ajudaran a alliberar tensions després del dur treball fet.

 

Per apuntar-vos al curs, envieu-nos un mail a [email protected] i us informarem amb molt de gust sobre el procediment.

 

A més a més podreu veure ballar a Sat Atma el dia següent al Teatre Municipal de Girona, juntament amb els ballarins i ballarines de les escoles que participen en l'event.

 

Esperem veure-us de nou aviat!!

 

________________________________________________________

 

Hola compañ[email protected]!!

 

De nuevo el Dansem per Càritas se echa a la mar y estaremos en Salt y Girona otra vez el 28 de Enero y el 5 de Febrero respectivamente.

 

Empezaremos por agradeceros vuestra implicación y colaboración, porque además de ayudar a los menos afortunados, estáis haciendo que este festival se consolide y eso nos ayuda a conseguir que cada año podamos ofreceros un evento mejor.

 

Este año nos sentimos muy orgullosos de que el ayuntamiento de Girona se haya implicado todavía más facilitandonos las instalaciones del Teatre Municipal de Girona para el show de Girona. Una gran ocasión que esperamos celebrar con [email protected] [email protected] y compartir unos momentos de danza y solidaridad que sean muy especiales para [email protected] Eso también significa que el aforo será mucho más grande...y necesitamos llenarlo!! Así que os pedimos que hagáis la mayor difusión posible del evento para que los esfuerzos del equipo que desinteresadamente se encarga de organizar el festival se vean recompensados también!

 

Para el show de Salt contaremos como siempre con as instalaciones del Teatre de Salt, que desde la primera edición se solidarizó con la causa y siempre están predispuestos a facilitarnos un trabajo que cada año crece pero que con ello, nos aporta más satisfacciones.

 

No olvidemos que éste es un evento benéfico, por tanto todas las ganancias derivadas del mismo se entregan a Càritas de Girona y Salt, que las gestionan para que sus proyectos sociales tengan un pequeño empujoncito, que dado el difícil mometo generalizado, es más que necesario.

 

Pasamos a contaros que, como talleres paralelos al festival, este año el gran bailarín Sat Atma Singh, de la compañía de danza Bhangra "Bhangra-Hey", nos introducirá a este colorido y energético estilo de baile que nos viene de la India.

 

El taller se llevará a cabo en la Escola Cont-Class de Girona, el Sábado 4 de Febrero, de 11h a 13h y de 16h a 18h. En este curso intensivo trabajaremos el ritmo y la coordinación, llevaremos a cabo secuencias y pequeñas coreografías de Giddha y Bhangra de estlo tradicional y moderno, y finalizaremos el taller con unos estiramientos que nos ayudarán a liberar tensiones después del duro trabajo hecho.

 

Para apuntaros al curso, enviadnos un mail a [email protected] y os informaremos con gusto sobre el procedimiento.

 

Además podréis ver bailar a Sat Atma el día siguiente en el Teatre Municipal de Girona, junto con [email protected] [email protected] de las escuelas que participan en el evento.

 

Esperamos veros de nuevo pronto!!

 

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments