Novetats

view:  full / summary

III Dansem per Càritas!

Posted by caritas on December 26, 2011 at 10:25 AM Comments comments (0)

 

Hola companys i companyes!!

 

De nou el Dansem per Càritas navega y serem a Salt i Girona un altre cop, el 28 de gener i el 5 de febrer respectivament.

 

Començarem per agraïr-vos la vostra implicació y col·laboració, perquè a més d'ajudar els menys afortunats, esteu fent que aquest festival es consolidi, i això ens ajuda a aconseguir cada any ofeir-vos un millor event.

 

Enguany ens sentim molt orgullosos de que l'Ajuntament de Girona s'hagi implicat encara més facilitan-nos les intal·lacions del Teatre Municipal de Girona. Una gran ocasió que esperem celebrar amb tots vosaltres i compartir uns moments de dansa i solidaritat molt specials per a tots. Això també significa que l'aforament serà molt més gran...i hem d'emplenar-lo!!! Així que us demanem que feu la major difusió possible de l'event per a que els esforços de l'equip que desinteressadament s'encarrega de l'organització del festival, també es vegin recompensats!

 

Per a l'espectacle de Salt comptarem, com sempre, amb les instal·lacions del Teatre de Salt, que des de la primera edició es va solidaritzar amb la causa i sempre esan predisposats a facilitar-nos una tasca que cada any creix, però que amb això, ens aporta més satisfaccions.

 

No oblidem que aquest és un event benèfic, i per tant, tots els guanys derivats del mateix s'entreguen a Càritas de Girona i Salt, que les gestionen per a que els seus projectes socials tinguin una petita empenta, que donat el difícil moment general, és més que necessari.

 

Passem a explicar-vos que, com a tallers paral·lels al festival, enguany el gran ballarí Sat Atma Singh, de la companyia de dansa Bhangra "Bhangra-Hey", ens introduïrà en aquest estil de ball ple de color i energia que ens arriba de la India.

 

El taller es durà a terme a l'Escola Cont-Class de Girona, el dissabte 4 de febrer, d'11h a 13h i de 16h a 18h. En aquest curs intensiu treballarem el ritme i la coordinació, durem a terme seqüències i petites coreografies de Giddha i Bhangra d'estil tradicional i modern, i finalitzarem el taller amb uns estiraments que ens ajudaran a alliberar tensions després del dur treball fet.

 

Per apuntar-vos al curs, envieu-nos un mail a [email protected] i us informarem amb molt de gust sobre el procediment.

 

A més a més podreu veure ballar a Sat Atma el dia següent al Teatre Municipal de Girona, juntament amb els ballarins i ballarines de les escoles que participen en l'event.

 

Esperem veure-us de nou aviat!!

 

________________________________________________________

 

Hola compañ[email protected]!!

 

De nuevo el Dansem per Càritas se echa a la mar y estaremos en Salt y Girona otra vez el 28 de Enero y el 5 de Febrero respectivamente.

 

Empezaremos por agradeceros vuestra implicación y colaboración, porque además de ayudar a los menos afortunados, estáis haciendo que este festival se consolide y eso nos ayuda a conseguir que cada año podamos ofreceros un evento mejor.

 

Este año nos sentimos muy orgullosos de que el ayuntamiento de Girona se haya implicado todavía más facilitandonos las instalaciones del Teatre Municipal de Girona para el show de Girona. Una gran ocasión que esperamos celebrar con [email protected] [email protected] y compartir unos momentos de danza y solidaridad que sean muy especiales para [email protected] Eso también significa que el aforo será mucho más grande...y necesitamos llenarlo!! Así que os pedimos que hagáis la mayor difusión posible del evento para que los esfuerzos del equipo que desinteresadamente se encarga de organizar el festival se vean recompensados también!

 

Para el show de Salt contaremos como siempre con as instalaciones del Teatre de Salt, que desde la primera edición se solidarizó con la causa y siempre están predispuestos a facilitarnos un trabajo que cada año crece pero que con ello, nos aporta más satisfacciones.

 

No olvidemos que éste es un evento benéfico, por tanto todas las ganancias derivadas del mismo se entregan a Càritas de Girona y Salt, que las gestionan para que sus proyectos sociales tengan un pequeño empujoncito, que dado el difícil mometo generalizado, es más que necesario.

 

Pasamos a contaros que, como talleres paralelos al festival, este año el gran bailarín Sat Atma Singh, de la compañía de danza Bhangra "Bhangra-Hey", nos introducirá a este colorido y energético estilo de baile que nos viene de la India.

 

El taller se llevará a cabo en la Escola Cont-Class de Girona, el Sábado 4 de Febrero, de 11h a 13h y de 16h a 18h. En este curso intensivo trabajaremos el ritmo y la coordinación, llevaremos a cabo secuencias y pequeñas coreografías de Giddha y Bhangra de estlo tradicional y moderno, y finalizaremos el taller con unos estiramientos que nos ayudarán a liberar tensiones después del duro trabajo hecho.

 

Para apuntaros al curso, enviadnos un mail a [email protected] y os informaremos con gusto sobre el procedimiento.

 

Además podréis ver bailar a Sat Atma el día siguiente en el Teatre Municipal de Girona, junto con [email protected] [email protected] de las escuelas que participan en el evento.

 

Esperamos veros de nuevo pronto!!

 

 

Nova Galería amb fotos del 2011 a Salt

Posted by caritas on October 18, 2011 at 12:30 PM Comments comments (0)

La podeu trobar aquí


FOTOS SALT 2011

2012...i arribem a la nostra 3ª Edició!

Posted by caritas on October 15, 2011 at 5:10 AM Comments comments (0)

Benvolguts amics i amigues!


Ja tornem a arrencar el motor d'aquests espectàcles benèfics, molt contents de poder compartir amb tots vosaltres aquesta 3ª edició!!


Enguany tornarem a comptar amb les nostres escoles participants i amb convidats de renom, que oferint tallers i ballant a les gales, també s'impliquen en aquesta bona causa. Però aquesta edició també prepara sorpreses...


Poc a poc irem informant-vos de totes les novetats, així que mantingueu-vos informats tant a través d'aquesta pàgina com a través del nostre perfil de Facebook, i esperem veure'ns de nou d'aquí ben poquet!!

 

 

___________________________________________________________

Queridos amigos y amigas!

 

Volvemos a arrancar el motor de estos espectáculos benéficos, muy contentos de poder compartir con vosotros esta 3ª edición!!

 

Este año volveremos a contar con nuestras escuelas colaboradoras i con invitados de renombre, que ofreciendo talleres y bailando en las galas, también se implican en esta buena causa. Pero esta edición también prepara sorpresas...

 

Poco a poco iremos informandoos de todas las novedades, así que manteneros al día tanto a través de nuestra web como por nuestro perfil de Facebook, y esperamos vernos de nuevo en breve!!


Dates, Participants i Col.laboracions

Posted by caritas on January 7, 2011 at 11:33 AM Comments comments (0)

Les dates dels espectacles del 2011 són:Dissabte

29 de Gener

a les 21h

Teatre de Salt

(Salt)


Diumenge

6 de Febrer

a les 19h

C.C. La Mercè

(Girona)


Les escoles que hi participen són:


Col.laboren:


I com a CONVIDAT ESPECIAL:

KIKE, integrant de Mayumanà. S'afegeix a la causa i participa a l'espectacle de Salt presentant una peça de Percussió Corporal, disciplina de la qual n'impartirà un taller introductori el mateix dia (més detalls ben aviat!)

 


Recaptaci� al Teatre de Salt

Posted by caritas on February 2, 2010 at 11:29 AM Comments comments (0)

 El dissabte passat, la Gala Dansem a Salt va repetir èxit, i tot gràcies a vosaltres, que amb el vostre art vàreu fer que la gent s'engresqués a passar una vetllada de dansa inoblidable!!


 Enhorabona per la qualitat de les actuacions. L'entusiasme del públic assitent així ho va confirmar. Enhorabona per la vostra predisposició. I també enhorabona per ser uns artistes de cap a peus i emplenar l'escenari d'il.lusió, que ens va arribar a tots!!


 Gràcies també en nom dels que ningú coneix, però que reben l'ajut que amb la vostra tasca s'ha aconseguit.


 Estem feliços d'haver compartit l'emoció dels moments màgics, la satisfacció d'haver contemplat un espectacle preciòs i l'alegria de la demostració de solidaritat.


Aquesta vegada es van recollir 2.552€ que, sumats als 1.945€ de la setmana anterior, faran molt de servei en els projectes de Càritas.


L'únic punt amarg és el de la gent que no va poder entrar. És una llàstima no poder oferir més seients...però ho entendrem com una invitació a tornar-hi i que la gent que es va quedar sense entrada, la propera vegada no s'ho perdi!!


GRACIES A TOTS!!!

FOTOS DEL 30 DE GENER

Posted by caritas on February 2, 2010 at 11:16 AM Comments comments (0)

  La 2ª Gala Dansem va ser coberta per en Just,

fotògraf de Cámara Oscura,

i serà qui distribuirà el cd de fotos corresponent a

l'espectacle del Teatre de Salt.


En aquests moments està editant les imatges, i ens avisarà tan bon punt ho tingui tot enllestit.


Si voleu veure una mostra dels seus treballs previs, visiteu la seva web:


www.camaraoscura.biz

FOTOS DEL 23 DE GENER

Posted by caritas on January 26, 2010 at 7:21 AM Comments comments (0)

 Com ja sabeu, la 1ª gala Dansem va ser coberta per dos fotògrafs: en Mario Salvador i en Jan, de Click Studio.


Qui vulgui còpies del CD de fotos de l'espectacle pot encarregar-los a l'escola que va representar o contactar directament amb els fotògrafs a través del següent mail:


[email protected]


O per la seva web:


www.clickstudio.es


y de mostra...un botó...


VISITEU LA GALERIA


DANSEM 23 de GENER

Posted by caritas on January 26, 2010 at 7:19 AM Comments comments (0)

   Després de l'èxit del Dansem a Girona, esperem repetir experiència al Teatre de Salt el proper dissabte 30!!


Per tant: FELICITATS als que ja heu actuat i GRÀCIES DE NOU a tots plegats!! Els vostres esforços estan ja ajudant a gent...concretament, des de Cáritas el missatge és el següent:"1945 Gràcies , que són els Euros que s'han recollit amb les entrades a La Mercè que iran als més necessitats.


 Moltes gràcies en nom de Càritas per l'esforç de tothom i per la bona actuació  i predisposició dels artistes.


Esperem que la setmana vinent a Salt vagi igual de bé!"


NOUS CONVIDATS!!

Posted by caritas on January 14, 2010 at 2:38 AM Comments comments (0)

Nous companys d'última hora!!

El grup Dance Project de Taialà (Hip-Hop/Funky) ha ofert un trosset d'ell mateixos per a l'espectacle de Girona!!

MOLTES GRÀCIES i BENVINGUTS!!!

VENDA D'ENTRADES!!

Posted by caritas on December 29, 2009 at 12:15 PM Comments comments (0)

 

El preu de l'entrada és de 8€ pels adults i de 5€ per infants.


Les podeu adquirir a la taquilla 1 hora abans de la gala, però si us les voleu assegurar podreu trobar-ne:


A Girona:

- Papereries STEIN (Pericot, 36 - Migdia, 11 - Pompeu Fabra, 11)

- Escola Cont-Class (Baldiri Reixach, 14)

- Estudi Ghazal (Marquès de Caldes de Montbui, 31)


A Salt:

- Hotel d'Entitats els dies 19, 20, 22, 26, 27, 28 i 29 de Gener de 18:30 a 19:30 (Sant Dionís, 42)Us hi esperem a [email protected]!!

 Rss_feed