EDICIÓ 2012De nou el Dansem per Càritas navega y serem a Salt i Girona un altre cop, el 28 de gener i el 5 de febrer respectivament.

Començarem per agraïr-vos la vostra implicació y col·laboració, perquè a més d'ajudar els menys afortunats, esteu fent que aquest festival es consolidi, i això ens ajuda a aconseguir cada any ofeir-vos un millor event.

Enguany el gran ballarí Sat Atma Singh de la companyia de dansa Bhangra "Bhangra-Hey", després de la seva gira per Sudamèrica, ens introduïrà en aquest estil de ball ple de color i energia que ens arriba de la India.

Podeu veure'l aquí:

http://www.bhangra-hey.com

El taller es durà a terme a l'Escola Cont-Class de Girona
el dissabte 4 de febrer
d'11h a 13h i de 16h a 18h.

En aquest curs intensiu treballarem el ritme i la coordinació, durem a terme seqüències i petites coreografies de Giddha i Bhangra d'estil tradicional i modern, i finalitzarem el taller amb uns estiraments que ens ajudaran a alliberar tensions després del dur treball fet.

Per apuntar-vos al curs, envieu-nos un mail a <galadansem@gmail.com> i us informarem amb molt de gust sobre el procediment.

A més a més podreu veure ballar a Sat Atma el dia següent al Teatre Municipal de Girona, juntament amb els ballarins i ballarines de les escoles que participen en l'event.


________________________________________________________

Hola compañer@s!!

De nuevo el Dansem per Càritas se echa a la mar y estaremos en Salt y Girona otra vez el 28 de Enero y el 5 de Febrero respectivamente.

Empezaremos por agradeceros vuestra implicación y colaboración, porque además de ayudar a los menos afortunados, estáis haciendo que este festival se consolide y eso nos ayuda a conseguir que cada año podamos ofreceros un evento mejor.

Este año, como talleres paralelos al festival, el gran bailarín Sat Atma Singh, de la compañía de danza Bhangra "Bhangra-Hey", después de su gira por Suramérica, nos introducirá a este colorido y energético estilo de baile que nos viene de la India.

Le podéis ver aquí:
http://www.bhangra-hey.com

El taller se llevará a cabo en la Escola Cont-Class de Girona
el Sábado 4 de Febrero
de 11h a 13h y de 16h a 18h.

En este curso intensivo trabajaremos el ritmo y la coordinación, llevaremos a cabo secuencias y pequeñas coreografías de Giddha y Bhangra de estlo tradicional y moderno, y finalizaremos el taller con unos estiramientos que nos ayudarán a liberar tensiones después del duro trabajo hecho.

Para apuntaros al curso, enviadnos un mail a <galadansem@gmail.com> y os informaremos con gusto sobre el procedimiento.

Además podréis ver bailar a Sat Atma el día siguiente en el Teatre Municipal de Girona, junto con l@s bailarin@s de las escuelas que participan en el evento.


(2011)Taller de Percussió Corporal amb Kike, de Mayumanà

L'Integrant de la companyia Mayumanà, Kike, ens ofereix un taller d'introducció a la
PERCUSSIÓ CORPORAL


El taller tindrà lloc a Girona el Dissabte 29 de Gener
de 11h a 13h i de 15:30h a 17:30h

a l'Escola de Ball Avança
c/Baldiri Reixach, 12
(Girona)

Per a inscriure-us, envieu un correu electrònic a

<galadansem@gmail.com>


Les places son limitades...t'ho perdràs??
Per més detalls de la Companyia MAYUMANÀ
adreceu-vos a la seva web:

http://www.mayumana.com/momentum/